RISIIIFRUTTIII!

Fitta, såg att jag hadde lite bilder på mobilen med skyhögt bloggmaterials värde som jag totalt glömt bort att lägga upp och skriva om. Känns som att det är lite sent att göra det nu så jag skiter i det helt enkelt. Iallafall, anledningen till att jag sitter här nu med svällande mage efter en ciabatta och en blåbärs Risifrutti är det sistnämnda.

I helgen så inträffade något som det kommer att snackas om i varenda skolmatsal och skrivas om i varenda tidning i flera generationer framåt. En ny snackis är född och den här snackisen kommer att krossa allt vad Tamagotchi, kändis-sexfilmer på nätet och Farmen-Kristina någonsin gjorde. Inte ens en välarrangerad nip-slip från nån av skökorna i The Hills kommer att ha en suck i nyhetsvärde jämfört med det här!

JAG ÅT MIN LIVS FÖRSTA RISI FRUTTI LÖRDAGS!

Att det skulle ta lite över 23 år för detta mirakel att inträffa är ju helt obegripligt för det är så stort att man tappar andan och knappt förstår att det verkligen inträffat men så är fallet. Stoppa alla tidningspressarna och kleta in det här på löpen istället för det är fanimej inte varje dag som någon förlorat Risifrutti oskulden i en så hög ålder. Millenieskiftet kan dra åt helvete! Hur var då smaken? Den var len, mjuk, ej sträv. Sylten var smarrig. Riskornen satt där dom skulle. Mättheten infann sig lite sådär på en höft typ. Jag blev så exalterad att jag genast planerade in att leva resterande delen av mitt liv med enbart Risifrutti som föda. Vi får se hur länge det håller, vore kanske ett schysst upplägg till en ny reality-serie (Eller ett avsnitt av Outsiders). Kom ihåg vart ni läste det först tokfransar.



Mitt nya liv är Risifrutti!


Lite kuriosa om bordet:

Det blev nerspillt med kaffe ungefär samtidigt som bilden togs (Av mig givetvis, behövde jag ens nämna det?).




Krokiga nyheter

Jag noterade att det inte blivit några välpolerade rader nerskrivna på säkert 1 eller 2 veckor här. Tidsuppfattning existerar inte i min värld så jag har egentligen ingen susning om när jag gjorde mitt senaste inlägg. Men som sagt, jag gör det ju nu. Och som jag hävdat förr; Kvalité före kvantitet! Iallafall när det gäller bloggande.

Vad har du uppdaterats i mitt liv den senaste tiden? På rak arm så kommer jag på följande.

* Ledig måndag-onsdag guldvärt att bara slacka och göra onödiga saker
* Tatuering igår och ytterligare en imorrn väntar. Det köttas friskt, bilder kommer
* Slandagar med Binning som inneburit mycket epic fails och en öl för mycket




Sen är det ju också så tråkigt att jag behöver ta mig i kragen och klippa av mitt vidriga lodis-hår som jag inte gjort ett skit med på över 1 år. Ja, förutom att smeta i vax och för mycket hårspray. Eftersom jag använder ordet "Orka" väldigt frekvent så är det just det som blivit problemet vad gäller det här med håret (Ska tatuera in det ordet nånstans på kroppen inom en snar framtid, säger det säkert 100 gånger varje dag). Det är fan drygt att fixa klipptid och sen dessutom spendera tid med att sitta där. Och det är dyrt att klippa sig nuförtiden jämfört med förr. Handla mat står på att-göra-listan också men har ingen aning om vad jag ska handla. Egentligen vill jag bara leva på nudlar och snabbmat men det verkar ju inte hålla i längden. Kolesterolen skjuter i höjjden och man blir konstigt mätt av skiten. Men hur gott är det inte med en rykande skål med överkryddad RAMEN? Jag vill ha paj också men orka fixa det liksom...

Det var väl allt. Farligt nära ett riktigt lågvatten-inlägg idag måste jag säga men har knappt klarnat till i skallen så får skylla på det. Tjingeling!




Morgan

Hädanefter när jag gör något dumt eller oansvarigt så ska jag skylla på Morgan om någon kommer på mig. Även såkallat "fuffens" som mer låter som en försvenskad Pokemón än ett slang för sattyg.

Dagens tv-idé: Satt och sneglade på Jakt & Fiske med allas våran favorit-psykopat Per Moberg. I det här avsnittet så jagade han och en fetlagd gammal gubbe duvor med gevär ute på en åker. Dom jagade även Bambis i skogen senare i avsnittet. När jag kollade på det här så försökte jag komma på något man kunde göra för att programmet skulle bli lite mer kul och underhållande och jag kom fram till följande;

Idé1: När Per lyckas döda/skjuta ett djur så kan han ju posa lite med det. Kanske sätta solbrillor på bytet, låtsas att det är en ponny (Vilket det naturligtvis inte bör vara) eller sticka till ett tivoli och skrämma barn som käkar kladdkola. Finns en hel del möjligheter med en sån här sak, snabbspolande kollage med djuret och Per vid olika tillfällen kan vara ytterligare ett bra förslag. Gärna sorgsen musik eller Happy Hardcore beroende på om det ska vara just sorligt eller glatt.

Idé2: Helt slopa jakten och istället bygga om hela programmet till Sveriges första (?) orienterings-program. Tänk er en uppjagad och svettig Per springa och skrika i skogen, letandes efter ätbara svampar eller rävgryt att spendera natten i. Man skulle kanske också kunna kombinera Pers matlagningskonster och jaktlusta med ett Robinson-tema där han får livnära sig bäst fan han vill på vad naturen har att erbjuda utan hjälp från omvärlden. Jag skulle sitta bänkad i soffan för något sånt program iallafall!


Grymt bra ideér om jag får säga det själv. Kom ihåg var ni läste det först era ostfrallor...




SHORYUKEN!

Jag har som bekant ett PS3 hemma som jag oftast använt i samband med antingen förfest eller när ett nytt spel införskaffats och man pressar sönder i ett par timmar innan man tröttnar (Fast i mitt fall är det om jag får Game Over för många gånger då blir jag skogstokig, emo och gråtfärdig). Jag har alltid haft sjukt dåliga nerver när det kommer till TV-spel och datalir. Det är nog det jag blivit mest sur på genom årens lopp ända sedan Nintendo 8-bitarens glansdagar och såhär när man är 20+ så är nerverna, om möjligt, ännu sämre än dom var under 90-talet. Jag skämtar inte jag blir totalt förkrossad om jag förlorar i någon form eller "dör" som det så fint heter.
 
Innan datorn gjorde ett verkligt intrång i våra hem så var det ju som vi alla vet TV-spelen som regerade när det kom till stillasittande fiktiv underhållning, antingen solo eller med lekkamrater. Spelen var både bättre och svårare förr vilket resulterade i blödande tummar, huvudvärk och en sjuklig passiv aggressivitet som ibland överskred i vredesutbrott som var sjukt emo innan ordet ens existerade. Det kunde flyga saker kors och tvärs och det är inte direkt en sak som gått sönder sedan man blåste och tryckte i sin första grådassiga kasset med en fet italiensk rörmokare på omslaget i den fyrkantiga maskinen med den tillhörande fyrkantiga handkontrollen. Vi minns alla klassiker som Castlevania och dylika spel som iallafall fått mig att spåra mer än en gång för mycket.

Spelen idag ser annorlunda ut och dom är såklart också annorlunda jämfört med då. Uppföljare på uppföljare, monstergrafik som man bara kunde drömma om för 15 år sedan, online-funktioner och fan vet allt. Har spelen då blivit bättre? I mitt tycke, nej. Jag har långt ifrån koll nuförtiden på spelmarknaden men under dom senaste åren är det enda jag läst om, förutom World of Warcraft, nästan uteslutande nya "skitsnygga" FPS-spel av alla dess slag. En genré som fortfarande lämpar sig bäst till PC och som har ett massivt utbud men med mer kvantitet än kvalité. Kan det vara så att anledningen till att många i min åldersgrupp redan börjat sagt "Det var bättre förr..." har en liten grund i att spelen vi växte upp med skiljer sig så markant från dagens?

Varför denna välskrivna ord-orgie som dagens blogginlägg då? Jo, det ska jag tala om. Jag fick ett tips igår om att regga ett US-account till mitt PS3. Eftersom jänkarna har ett större utbud av PS3 material att ladda ner och köpa från PS-Store så lät det ju såklart som en bra idé så jag gjorde ett fejk-account och dunkade in 20$ (Nara Hitsaguya från N.Y. blev mitt USA namn, skitfränt). Street Fighter II HD Remix bla bla bla för 16$ låg överst på topplistan så givetvis köpte jag det, den spelserien är helt klart en av mina favoriter genom tiderna och en förfinad version av skiten lät ju såklart tokvärt. Och det var det också. Igår fick en polare smaka på välladdade HADOKKENS och otajjmade SHORYUKENS genom nätverket och jag avgick med en ringrostig och knapp seger i bäst av 5. Denna kväll har spenderats i training mode och mot CPU'n för att finslipa lite av den gamla "tekniken" och förutom en ömmande vänstertumme så har det har väl gått rätt bra måste jag säga! En gammal Capcom klassiker som fått nytt liv och jag både njuter när jag vinner och blir lika jävla förbannad såfort jag förlorar en rond som för 15 år sedan. Och M.Bison är fortfarande ett fegt kräk som borde förbjudits redan 1993.

Screens: 










Morsning borstning

Urflippning hos tandläkarn imorse, jag kunde verkligen inte hålla mig från att cp-garva sönder när jag skulle hosta upp 700 pickadoller. Vad som fick mig att garva var den där skumskeva missbildade kaninen som typ ska vara Folktandvårdens svar på Ronald McDonald eller Sega Sonic "Igelkott". Dom har gjort en hybrid mellan en skylt och informationsblad där det står en massa roliga textrader som verkar vara ämnade för barn mellan 5-10. Självklart så läste jag alltihopa och började rågarva åt både kaninen FOLKE och raden "MORSNING BORSTNING". Haha, alltså tillochmed när jag skriver det här så garvar jag. Är jag sjuk eller bara missförstådd?



Hur jävla skitrolig är inte det här då? Sjukt, jag spårar sönder av skratt. Dags att dra till jobbet kanske börjar ju bli lite långdragen här. Gårdagen var förövrigt riktigt trevlig (Eller nåt åt det hållet). På återseende!



Tick-tock

Hela min hjärna känns för tillfället som en oanvänd dildo under sängen därav inget kontinuerligt skrivande här. Har för mycket att både göra och tänka över. Jag har kommit fram till att jag är en dålig människa och det värsta är att jag inte bryr mig. Varför skulle jag egentligen? Tid är begränsad. Att hela tiden komma med undanflykter för mig själv i syftet att lura, återigen, mig själv till att tänka "Det låter vettigt!" eller något i den stilen börjar bli ganska typ, något. Inte undra på att folk tror att man hela tiden är påverkad av droger, jag förstår er faktist eftersom jag nästan börjar tro det själv. Visst är jag drogliberal ut i fingerspetsarna och det skämms jag inte det minsta för, den som ens vågar diskutera ämnet med mig kommer troligtvis inte att ha exakt samma åsikter efteråt (Och om så ändå vore fallet är personen hopplös, kristen, töntig etc). Läste förresten någonstans att den vanligaste hallucinationen man får av LSD-baserade droger är någonting med elefanter, tex. en elefant som läser en roman och sörplar på en smoothie. Host. Vad i helvete liksom? Blod?




Tankeverksamhet:

Den första, och egentligen den enda bestående, är en tanke som föddes ur min nya fix-idé vad gäller djur, kommer inte ihåg när det var jag tänkte på det här första gången men det var nyligen iallafall. Jag vill verkligen veta hur i helvete en kanin låter för såfort jag tänker på det så dyker ingenting upp i skallen. En anka kvackar, kossor muar och apor låter helt skeva med sitt "O-O-AH-AHH-AHHH!" (Inte helt olikt oss människor när vi tagit oss en redig Motala-fylla). Så hur låter då kaniner? Jag vet, dom låter lite när dom sniffar efter sallad och sånt trams men det räknas inte det gör ju varenda jävla idiot som kan göra det. Sniffa alltså. Om man bryter av en kanin på mitten måste den ju göra nåt ljud innan den dör känns det som, tyvärr har jag ingen själv att testa på men det vore välkommet med EN FÖRSÖKSKANIN (Haha, jag är sjukt fyndig!). Kanske något att önska sig till påsk istället för ett möte med påskharen? Han hälsar ju aldrig på mig ändå.

Tillbaks till poängen! Jo, eftersom den här tankegången spårade över till skrikande djur (Förutsatt att kaninen gjorde någon form av hittills oupptäckt ljud när den bröts av på mitten) så tänkte jag givetvis att det vore jävligt ballt att "fånga" olika djur-skrik för att sedan mixa, trixa (Mixze, nä?), knåda och baka ihop ett gäng svängiga krogen-dansgolvs-dängor i sann Basshunter stil. Liksom, fatta att bara kötta basgångar och köra alla klassiska danser (Kebabrullen någon?) på valfritt uteställe och röjja till skrikande, nerdistade djurskrik med dånande jävla bas så hela skiten bara skälver ändå ner till självaste Nidhögg. Sen när man blir förstasidestoff, typ känd, som den där sjuke jäveln som torterar djur i musikens namn (Och som dessutom snortar koks snabbare än Sanna Bråding) så annonserar man ut "Absolut Tortyr Vol. 666" eller liknande lagom till 2009 års julhandel. Det kan ju inte bli annat än en hejdundrande succé och Billboard 1;or som fortlöper under 2010 ända tills man går över till något annat experimentiellt. "Kicks for Kidz" kanske där ett roligt piller är fastsatt efter varje låttexts slut i häftet som medföljer? Dom där vanliga Kidz plattorna suger ju skandalöst sursnorre-hårt så man lär ju behöva lite hjälp på traven för att orka genomlida skiten ändå så. Jag tror det skulle sälja som satan i Norge, Göteborg och kanske även ute på Åland.



Trots allt detta så stannar nog ideén på planeringsstadiet tillsvidare. Kom ihåg vart ni läste det först! Dra åt helvete och ge fan i alla mina dammråttor också!



RSS 2.0