DUNGEON DAD

Såhär mitt i Fritzl-yran så får jag lov att presentera ett gediget konstverk i form av en bild;







För att närmare beskriva vad det egentligen är vi ser på bilden så kan vi väl börja längst åt vänster där vi har Josef (ph?) Fritzl, även känd som "Dungeon Dad". Han är mitt i en pågående rättegång när det här skrivs så med andra ord är han troligtvis ganska svettig och funderar på något lamt sätt att ta självmord för att slippa stå till svars för sina galna upptåg. Jag skulle troligtvis ha gjort det i hans situation iallafall eller bara skyllt på att jag "hörde röster" eller liknande, det verkar ju funka relativt ofta.

Bredvid Fritzl har vi en gammal hästskötare vid namn Ingo som kan återfinnas i det brilljanta spelet Zelda - Ocarina of Time till N64 (Nintendo 64, duh). Kusligt lika och det vi ser till höger är alltså en sorts sammanslagning av dessa herrar.

Hästen är helt tagen ur sammanhanget kan man tycka vid första ögonkastet men så är definitivt inte fallet! Fritzl skulle helt klart ha avlat eller åstakommit så att hans hästar blev missbildade (Om han varit hästuppfödare) det är jag helt säker på med tanke på vad han är åtalad för.

Glömde nästan att skriva vart den tecknade hästen kom ifrån. Family Guy säsong 7, avsnitt 8 (Förövrigt ett djävulskt roligt avsnitt som man bör se). Enbart hästen gör det värt för er att tanka avsnittet DIRR faktist!



MY NEW HAIRCUT AMG

Frånvarande på bloggfronten, jag vet. Ni kan sluta grina för nu sitter jag här. Har haft ASMKT att göra och jag ljuger inte ens om det som jag vanligtvis brukar göra. Som rubriken lyder så tog jag mig i kragen förra veckan och klippte mitt hår och tunnade ur skiten, resultatet ser vi här nedanför! (Du får godkännt med ett plus i kanten för reducerat pris Meela).



Det är ju så fresht att man blir lite våt i brallan eller hur?




Så över till lite kuriosa om värdelösa saker som dock egentligen inte är värdelösa utan mer åt det onödiga hållet. Precis som Nyheterna på TV och tidningar alltså (Vi vet ju ändå att det bara är ljug alltihopa, tillochmed vädret ljugs det om nuförtiden). Hur många gånger kan man inte läsa "Våren är äntligen här!" innan det verkligen stämmer? Och dra åt helvete med den där jävla finanskrisen som det skrivs om överallt. Skriv om varför en av dom förinställda MSN-ikonerna för visningsbilder heter "Vänlig hund", när det uppenbarligen är allt annat än en vänlig hund, istället. Inga hundar är vänliga för dom är bestar från helvetet och borde förintas. Men sånt mörkas det med tydligen, hyckleri på hög nivå enligt mig. Bort med hundjäveln från MSN helt enkelt!




Spenderade nyligen (?) flera dagar med min älsk och fick årets "present" direkt från någon slanig butik där man kunde plocka skitsaker för en guldpeng styck. Presenten var en låtsas-klocka med Pikachu (Den där gula zöta el-ekorren från Pokemón som vrålar PIKA hela tiden ni vet) som motiv och på sidan satt det en så finurlig grejj som en såpbubbel blåsare med tillhörande såpa. Nu kan jag alltså med gott samvete enbart ägna mig åt att blåsa bubblor från den här underbara saken framöver och skrika "BUBBLEBEAM!" om någon kommer och stör mig.





RÅÅÅÅÅÅZZZAAAAA OMGOMGOMG!!!!!!!!




Mars - En pissmånad

Så var den då här. Ytterligare en totalt klapprutten månad som förtjänar att försvinna ur almenackan och glömmas bort. Mars är precis som Januari och Februari (Äcklig) så får skylla på det eftersom jag inte uppdaterar bloggen frekvent. Det måste bero på det för annars vet jag inte vad det är. Måste ha sol snart innan jag totalspårar.

Vad sysslar Kroken med för något då som gör att han inte har suttit här och bara öst ut massa kvalité som han gjort i flera månader? Jo, jag har nämligen suttit i min sketna soffa och spelat TV spel. Roligare än så var det faktist inte. Lite skönt har det blivit med men på tok för lite. Har en Risi Frutti abstinens som heter duga (Om man nu ens kan ha det). Ska printa ner några saker idag som fått mig irriterad;

1.

Imorse så fick jag den briljanta ideén att börja cykla igen till jobbet. Som några av er säkerligen redan vet så har mitt ena cykelhjul blivit stulet men jag tänkte som sagt imorse att "Nu är det ju dags att fixa ett nytt, vädret håller ju på att ordna upp sig". Och vad händer? Såfort den tanken sköt upp i skallen och tänktes så blev det ju såklart risigt väder efter 5 sekunder. Oflyt eller ett tecken på något annat?

2.
 
Efter en seg dag på jobbet så var Risi Frutti och snus-abstinensen på topp. Drog en snabbis förbi det lokala matstället och sprang runt för att inhandla dessa delikatesser snabbt som katten. Klart att Risi Fruttin var slut i hela butiken OCH dessutom på lagret. "Ok skitsamma bara jag får mitt snus nu på dirren..." tänkte jag. Och vad händer? Idiotfittludret i kassan vill att jag ska visa legg. Visst, klart jag kan göra det. Tar det ju nästan som en komplimang i min skyhöga ålder. Hadde jag med mig legg då? Klart jag inte hadde! Hon frågar gubbjäveln (Som jag personligen ska styckmörda och äta upp) mittemot om han känner igen mig. Jag har för fan gått dit i cirka 4-5 år varje vecka sen jag flyttade hit och dom som jobbar där måste känna igen mig vid det här laget. Det går inte att inte göra det. Men nej, han flinar till lite och säger inget. Säljstopp. Krystad tystnad som följde. Inget snus för Kroken och ingen Risi Frutti. Bara en sketen mjölk fick jag med mig hem. Blodet bara kokar när jag tänker på det! Iofs var mjölken rätt god men ändå.



Något bra som har hänt då? Ja det är det ju faktist! En viss person har hänt. Känns bra hittills. Mer säger jag inte. Sen inhandlades det ett sprillans nytt spel till PS3 (Street Fighter IV) förra veckan och det är galet roligt. Arg-Micke och Ezzon har fått smaka på oljiga käftsmällar och välplanerade tjing-tjong sparkar och fler lär delas ut inom en snar framtid, det är jävligt roligt som sagt. Jag vet att jag är nörd men det var ju inte direkt nån nyhet så skit ner er.



Hittade inga schyssta screens så den här får duga!




RSS 2.0