Kondomer

Jag är säkert inte ensam om att tycka att det är drygt att raka sig och smörja in delar på kroppen som blir torra. Händerna är speciellt utsatta och läpparna likaså, längtar något sjukt till varmare tider för tillfället. Veckan har gått förvånansvärt fort och imorgon är det redan dags att förboka 2009 års Hultsfreds-biljetter till ett något humanare pris än om man väntar. Nackdelen är givetvis att man inte har en aning om vad det är för skitband som ställer upp men sålänge varken Kent eller Håkan Hellström stör mig under campandet nästa år så är jag nöjd. Ja, eller det där jävla bandet som kallar sig Hästpojken som intog en av dom större scenerna i år, vad i helvete hände liksom?

Dagens insikt: Att Sveriges vanligaste könssjukdom är Klamydia är det väl knappast någon könsmogen som inte vet om. Vad en del män och pojkar dock är ovetande om (Det kommer, alkoholen fixar det) är detta djävulens verk som kallas kondomer och vad dessa pökpåsar egentligen innebär. Fula, små, klibbiga, osexiga, ja, kärt barn har många namn som man brukar säga. Jag avskyr dessa små äckliga ting av så många anledningar att det nästan är på gränsen till löjligt. Hur många % av kvinnofolket går och bär runt på någon smitta egentligen? Jag sållar mig iallafall till den ryska roulette-gruppen och tar mina chanser istället för att utöva det som RFSU kallar för "säker sex". Vad är säker sex egentligen? Det kan ju hända ofantligt mycket mer än att man får någon liten könssjukdom, ni som har en del skelett i garderoben (Alternativt jack i sänggaveln) vet vad jag talar om. Med denna insikt så avslutar jag med ett par väl valda ord:


Skippa kondomen, skyll på bruden om det värsta ändå skulle inträffa för, handen på hjärtat, det är ju hon som legat runt och gjort fel och inte du eller hur?








Dum

Såhär framåt läggdags så brukar diverse saker tränga fram till ytan från hjärnkontoret. Oftast är det "Justfan, jag skulle ju ha tvättat idag..." eller "Helvete, måste bädda iordning sängen..." men idag så skiter jag fullständigt i båda delarna, varför göra något idag som man lika gärna kan lämna över till imorgon? Just det, att lura sig själv är ett utmärkt sätt att bespara sig mödan med att göra något som kan anses vara vettigt (För det vill man ju självklart inte). Maten har sinat i kylskåpet och frysen men att handla är något som jag avskyr lika mycket som riktigt håriga vaginor. Ost är ju skitdyrt.

Dagens bild:



En kär kollega hittade en, förmodligen, cementerad/nedfryst/skulpterad/nerskiten groda av något slag på en planka. Plankan med den döde grodans ursprung kan troligtvis härledas ända till våra perversa grannar i öst eller så var det helt enkelt en svensk variant från västra skåne. På tal om grodor, vad blir det för avkomma om en padda och en groda parar sig?

Grodan (Jag förmodar att det var en groda) var som sagt död vilket var trist, vi gjorde dock några tappra återupplivningsförsök utan resultat.

Dagens fundering: Borde jag egentligen skrivit igår men eftersom jag inte gjorde det så gör jag det nu istället. Vad i helskotta använder man ordet dum för när man egentligen ska beskriva att någon är korkad? Dum betyder väl för fanken att man är lite elak (Vi kan säga elak-light för att göra det enklare). Ett exempel är ju om man inte kan räkna ut vad 10 x 10 är på under 1 minut då är man korkad. Om jag slänger ett ruttet äpple på en pensionär som har tre överfulla matkassar att bära på eller om jag snöpular någon liten snorunge är jag elak eftersom att jag har "övertaget" i situationen. När är man då dum? Slutar man använda ordet efter en viss uppnådd ålder? Jag tror faktist det. "Guuu va dum du äää bwähääääää!" känns som en klassisk dagis/lågstadiereplik som man fick höra otaliga gånger. Jag kommer alltså fram till detta: Man var dum när man var liten, nu är man enbart korkad.



Stupid and more stupid? Korkad och mer korkad?




Snö

Så har den återigen kommit, den förjävliga och kalla vintern. Vinden, slasket och snön far omkring som en hippie på LSD under 60-talet. Folk som halkar, blir förkylda, får en vinterdeppression och blir stressade inför julrushen når sitt klimax. Coca-Cola tomten gör sitt årliga intågande i TV-rutan och prylbögarna börjar redan tagga inför mellandagsrean i jakten på fler onödiga saker som är "det senaste". Lamporna i fönstret byts ut mot ljusstakar och julpyntandet börjar ta fart, WoW-spelarna kutar runt i Northrend i jakt på nya epix, vinterkräksjukan kommer sakta men säkert drabba en del av oss inom en snar framtid...

Jag ser inga fördelar alls med vintern numera. Förr så spenderade man sin tid utomhus med pulkor, snowboards, skidor, termobrallor och skridskorna ordentligt snörade. På senare år har jag dock kommit på att det är så otroligt mycket skönare när det är varmt av diverse anledningar som jag inte ens orkar skriva ner, ni som tycker likadant förstår ändå vad det är jag syftar på. Dessutom så blir det ju inte lika mycket ögongodis när man strosar runt i staden och allt kvinnofolk är uppklädda som tjocka shia-muslimer, med vissa undantag givetvis.

Dagens visdomsord: Egentligen visdomsmening men det klingar ju givetvis inte lika vackert som visdomsord gör!

"Det är bra med vinter, alla bakterier försvinner som negrerna sprider när det är varmt"

Sant eller falskt? Det krävs nog inte en raketforskare för att lista ut svaret. Man får ha i åtanke att personen som yttrade dessa smickrande ord är både gammal och lätt krigsskadad. Och med utländsk härkomst dessutom.

Dagens ros: Går till min roomie som köpte med sig en låda med pasta hem till mig så jag slapp gå ut och göra det själv. Känndes lite som att fixa hemkörning fast utan extra kostnad, grymt skönt och dessutom en förbannat fin och god kycklingpasta.

Slut för idag, tack för idag!




Skönhet

Det finns många saker som är sköna eller sköna att titta på. Att ligga i soffan och stirra in i en TV när det är fruktansvärt kallt utomhus är båda delarna av just den skönheten. Trist men oerhört skönt. Har förövrigt sovit över 10 timmar inatt för första gången sedan fan vet när, grymt skönt det med.






Affishen talar sitt tydliga språk, det är dags för familjen att framföra ytterligare en (förmodad) episk spelning på Stället Vid Hörnet Av Torget. Stället, som förut gick under namnet Backstage, och som innan det hette K5 är beläget centralt i Örebro och förköpsbiljetter finns att tillgå för den som är intresserad. Vi hoppas på mycket folk och givetvis att Striptease idéen inte enbart fastnar på planeringsstadiet den här gången.

Ja, det var ett sjukt tråkigt blogg-inlägg idag men det sammanfattar väl ungefär hur roligt jag har haft det både fysiskt och psykiskt den senaste veckan. På återseende!

Rookie-misstaget!

Jag glömde att kopiera texten jag skrev för dagens uppdatering och Sveriges ostabilaste sida, med tillhörande servers, gjorde som den alltför ofta lyckas göra när man minst vill det. Den krashade med andra ord och texten försvann ut i cyberspace och kommer troligtvis aldrig mer att återfinnas. Trist både för er och för mig givetvis men misströsta inte, jag återkommer imorrn med mer funderingar och bekymmer, var så säkra!



I'm just a ROOKIE
 so give me a COOKIE
 or I'll start yelling like a WOOKIE
 which reminds me of Fred Durst singin' "NOOKIE!"



2008 års rhyme? Knappast. Natti.



Lågt värre

Vad i helvete är det för samhälle vi lever i egentligen? Vi kan specialbeställa sängar som är, i princip, hur långa som helst och fixa fram figursydda kostymer lika snabbt som Anna Book trycker i sig en choklad-muffin men kan vi göra något åt våra eländiga handfat? Visst, "Ingenting är omöjligt!" som Gunde Svan skanderade på toppen av sin karriär men så var han ju heller inte en vanlig människa med leverskador och rökhosta som oss andra. Nej, det krävs extremt mycket arbete för att fixa till denna obskyra käftsmäll mot oss vanliga argsinta skattebetalare. Småbarn har ju ingenting i handfatet att göra överhuvudtaget så varför är den inte anpassad efter en normallång vuxen människa? Diskriminering mot dvärgar förvisso men jag kontrar med att dom är en minoritet och minoriteter ska man trycka ner i skiten (Så det så!)

Anledningen att jag blir förbannad över det här är att jag kom på imorse, yrvaken och med lite morgonfjång, att det faktist inte är så jävla roligt att stå lutad som en polioskadad dåre framför handfatet bara för att borsta tänderna. Jag menar, slår man ihop minuterna man står såhär över några decennier så blir det säkert skrämmande många timmar med böjd rygg och vem gynnar det? Det här är något som borde åtgärdas omgående, det enda jag kräver är en lite mer rimlig höjd att utöva morgon och kvällsrutinerna på. 35-47 cm borde räcka har jag kommit fram till. Något åt det hållet. Typ.

Förutom detta trista konstaterande så har faktist dagen bjudit på något trevligt i form av ett bakverk som vi kallar för TÅRTA. Jag tycker tårtor är goda som fasiken och idag fick jag smaska i mig två bitar som min trevliga kusin så snällt hadde köpt åt oss som var hemma hos honom. Tur att han inte blev sur när farsan så snyggt gratulerade på hans 19-årsdag och jag replikerade med en snabb: "Sista året som tonåring, hur känns det?" varpå kusinen svarade med: "Jag fyller faktist 20..."


Skandalen var ett faktum, jag skyllde allt på farsans dementhet (Såklart en lögn) medans jag snabbt smet ut och rofade åt mig tårtbit nummer två innan någon hann notera det i tumultet. Slutet gott, allting gott som man brukar säga!

Glömde nästan det viktigaste...
 
För att förstå varför dagens handfat är som en nål i ögat så knäppte jag givetvis en läcker bild på mitt eget, enjoy.






THHF giget

Det var dags för mina kära vapenbröders premiär-spelning på MM Baren igår kväll och såhär med facit i hand och en rejält tilltagen bakfylla, som lyckligtvis börjar släppa, så går det inte att beskriva spelningen med något annat ord än succé. In och utsläpp hör inte till vanligheterna på stället där det främsta dragplåstret hittills har varit Mr. Cowboy och tyvärr så kunde således inte alla som ville bevittna spelningen se den. Både bra och dåligt kan man säga, precis som en påse med Gott & Blandat (Borde såklart heta Gott & Snuskigt).

Kvällen rivstartade med ett uppdrag för mig och min nykläckte politik-bloggande broder Mogglarn. Uppdraget bestod av flyers och visitkort som skulle delas ut till olika människor ute på stan och på pappret lät det som en smärtfri och relativt lätt uppgift. Vi kan meddela att så var ej fallet, 18+ människor lös med sin frånvaro över hela Örebro denna afton så vi fick nöjja oss med att dela ut en handfull med visitkort till underåriga (Flickor givetvis) och be dom lyssna på musiken istället. Mogglarn bjöd även generöst på cigaretter till några av dom små liven, lite skandalöst men han är ju lite av ett Wildcard utan varken etik eller moral. Vi fick iallafall ett par trevliga pratstunder och det är ju alltid trevligt.

Avslutningsvis så ska jag återigen gnälla lite på korkskallarna som "glömde" bort DV-Kameran så giget blev inte ordentligt inspelat, skärpning till nästa gång grabbar...



Just ja, THHF är förkortningen för The Happy Hippo Family om ni undrade. Cykla och ramla för det ska jag göra!




Fiskare

Varför slänger riktiga fiskare tillbaks sin fångst i vattnet egentligen? För att fånga om samma fisk igen? Verkar korkat, rensa skiten och kalasa istället. Fisk är ju nyttigt att trycka i sig för bövelen!



Skitnödigt

Dagen till ära så tog jag mig friheten att ta lite kort i rätt skitnödiga posér. Jag har noterat att många som bloggar är väldigt egenkära och gärna vill visa upp nunan både en och tre gånger för mycket (Ja, ni är skitläckra i era små toppar och make). Onda och ironiska kommentarer känns överflödiga, det är bara att surfa tillbaks till blogg.se startsidan och checka igenom topplistan så förstår ni vad jag menar. "Avis?"  Klart jag är det, är inte det uppenbart?

Bild 1: Mitten-toaletten-på-jobbet-oskulds-kortet!



Notera hur jag håller armarna, aningen skitnödigt gjort vilket också förtäller en hel del av sanningen eftersom jag var på muggen i just det syftet. Finns det egentligen någonting som slår vetskapen av att man får betalt medans man sitter på muggen och uträttar naturens behov i lugn och ro? Klart det finns men knappast under arbetstid. Förvrigt det första kortet jag tagit på en toalett så posén är lite dassig (Hah!)

Bild 2: Chris D posé 2008


Swedols okrönte konung av posér har slagit till igen, den här morgonen underhöll han oss med en egenproducerad variant av Eminem-looken. Personerna i bakgrunden har förövrigt ingenting med texten att göra.



The Game

Nej, jag syftar inte på boken med samna namn som rubriken lyder, tyvärr. För er som såg en skara av män samlas kring en rakad kille med grova Neil Strauss-komplex i FärjanKanal 5 igårkväll så kan jag bara meddela att den där boken har vuxit och antagit sjukt oanade proportioner. Hybris är bara förnamnet på människorna som numera kallar sig för gurus och tar betalt för sitt "expertvetande" i raggningens ädla konst. Att folk ens betalar för att gå på ett sånt här seminarium är skrämmande. Skärpning grabbar, ni vet ju att dom flesta brudar blir snygga runt stängningsdags och efter ett rejält alkoholintag. Flickebarnen tycker exakt likadant så det är bara att påminna dom lite förstår ni väl? Jag menar, vilken kvinna faller inte pladask för den där Jäger-luktande kåtbocken som sluddrar fram väl valda repliker och som dessutom försöker få till en sexig sängkammarblick medans han står och försöker hålla båda fötterna kvar på jorden? Nej just det, det är fakta.

Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om, jag skulle givetvis skriva om mitt brilljanta inköp av, inget mindre än Soul Calibur IV, till mitt något dammiga PS3 (Förkortning för Playstation 3). Även en sprillans ny handkontroll slank ner i påsen innan jag visste ordet av så notan landade på över 1000-lappen den här gången. Något som stör mig något fruktansvärt är rabattsystemet som dom har på spelbutiken GAME. Med tanke på att jag spenderat, i runda slängar, en hel månadslön och fått såkallade bonuspoäng för varje krona jag lagt i deras kassaskrin så tycker man väl ändå att det borde givits ut mer än 160 sketna kronors rabatt för framtida inköp? Eller är det min I-landshjärna som är helt ute och cyklar när jag tycker som jag tycker? Givetvis borde det vara så. Men ändå! Jag kräver upprättelse! Jag skulle nöjja mig med antingen numret till kassörskan eller en gratis HDMI-kabel av halvrisig snål-kvalité eller varför inte båda två? Är det för mycket begärt?!


Efter över 5 (!) timmars knappnötande i soffan så kan jag konstatera att liret är värt pengarna hittills (Handkontroll nummer två insåg jag snabbt var ett onödigt köp dock). Det är fortfarande vissa oklarheter i det, för mig, något uppdaterade spelsystemet men man känner igen sig från föregångarna helt klart. Men vart i hela helskotta tog det underbara Äventyrs/RPG-doftande Soul Edge Mode vägen? Kan det vara så att min dumhet spelar mig ett spratt eller att det var länge sen jag nötade ett TV-spel? Får återgå till mer utforskning imorgon, tröttheten börjar göra sig rejält påminnd vid det här laget...


Arg?


Bilden talar sitt tydliga språk, bägaren rann över för den sprit-luktande chaffisen som levererade "färgprodukter" till jobbet. Roligt, tyckte vi, så det blev såklart en bild för att föreviga ögonblicket. Och nej, vi kan definitivt inte ha möten på olika tider, hur skulle det se ut?

Noterat idag: Förutom dom vanliga parasit PK-kärringarna som spelar viktigpettrar så tog mina oskärpta ögon notis om en banal och något skev världsbild när jag lusläste en väl vald tidning. Att vi alla föds och lever med olika förutsättningar är ingen nyhet, däremot tycker jag alltid det är roligt att läsa eller observera olika människors världsbild. Här nedan följer ett ytterst smickrande exempel på samhällskontraster när den är som störst (Tänk på det nästa gång du gnäller på att dina brallor är blöta).

Citat 1: "Översvämningen kom så snabbt, min familj drunknade i vattenmassorna och vårt hus är borta. Det är kallt på nätterna, men jag försöker tänka på att det finns de som har drabbats värre än jag"


Citat 2: "Åh om tio minuter måste jag lämna cafét och regnet verkligen öser ner, vart säljs det snygga paraplyn egentligen? Jag behöver ett nu!"


Citatena är hämtade från en viss Shinawatra i norra Indien och en viss Blondinbella, belägrad i Östra Stockholm. Kan ni gissa vem som sa vad? Tänkte väl det...



Balk-bild

Hittade en skrattig kommentar som någon argsint elektriker förmodligen kluddrat ner på en av balkarna på vårat jobb. Varför just dessa ord och vem som replikerade dom är, och förblir, ett mysterium...


Slarveri

Hur i hela hälsingland lyckas man att tappa bort så mycket saker som jag gör? Det är helt otroligt, bara den här veckan har kalsonger, armband, ringar, solglasögon och strumpor mystiskt försvunnit trots att jag enbart varit hemma mestadels av min lediga tid. Har även förgäves gett upp hoppet om att återfinna mina extremt sköna kortbrallor av kult-märket PUMA. Vågar jag misstänka Rickard,min käre rumskamrat, redan? Nej, självfallet inte. En gemensam nämnare för ovanstående saker är att det är mestadels "sommarprylar" som försvunnit vilket leder till att jag börjar tro att jag inte upptäckt försvinnandet förräns nu. Eller så gör jag som vanligt och skyller allt på samhället som gjort mig tankspridd eller den där skumma asiaten på våning 2.

Ett ljus i höstmörkret är dock att det snart är vinter och det innebär kyla och det, i sin tur, innebär sånna där mysiga ljusstakar som man sätter upp i fönstret. Tomtens nuna på cola-flaskorna är rätt roliga med.

Inventering på jobbet imorgon, jag har en assistent vilket betyder att jag har lite mer ansvar än vanligt vilket i sin tur innebär att det kommer sluta i total katastrof (I bästa fall). Optimism är inte min starka sida som sagt. Gratis lunch dock och jag blev lite vild och valde pannkakor! Men om det inte medföljer sylt så blir det Seppuku på dirren. Eller en Virginia High-Tech, vi får se.



Nu: Bokläsning! Läser för tillfället Conqueror: Wolf of the Plains som handlar om Djingis Khan. För oss som hängde med på några enstaka historia-lektioner i skolan så vet vi redan om att han var historiens största erövrare (Nej, det var inte Caesar).

Fart

Vi människor är simpla varelser som oftast strävar efter en gemensam sak: Lycka. Hur finner man då lycka och mening med livet? En väg som många väljer är något som har med fart att göra. Vad fart innebär kan brytas ner till smådelar och diskuteras i all oändlighet ända tills apokalypternas ryttare kommer och ödelägger jorden så jag tänkte spåna lite i det jag tänker på när jag skriver fart. För att ge er några exempel på vad jag egentligen menar så numrerar jag dom olika formerna av fart som jag fått för mig att människor gillar (Jag tillhör personligen kategori nummer 2 för den intresserade).

1. Fordon med fart!

Många personer verkar finna en enorm tillfredsställning av att köra fordon snabbt. Vare sig det är en form av bilar eller något man står på som till exempel en snowboard så verkar det ligga i dom flesta människors natur att gilla det. Kan det bero på frihetskänslan eller att man kopplar bort allt annat och bara ägnar sig ut den utstakade sträckan man ska åka på så snabbt som möjligt? Ändå sedan barnsben har vi fått lärt oss att åka snabbt är roligt. Från dom första vingliga resorna nerför pulkabackarna vidare till inlines, skateboards och fan vet vad. Farten är det avgörande i alla fallen, ju snabbare desto roligare. Även vetskapen av att man kan skada sig tillför en euforisk känsla av farlighet och sånt finner man oftast njutbart. Och jag håller med, att kvadda på nån med en pulka eller "bobb" var extremt roligt likväl som att landa pladask i en snödriva efter ett väl avvägt hopp i någon pist sålänge man inte skadade sig. Fascinationen med snabba bilar förstår jag likaså, det är roligt att köra fort. Men det borde stanna där, att diskutera oljor, fälgar och kofångare är bland det ointressantaste man kan göra. Säg bara "Det är kul att åka skitfort!" så nickar vi instämmande och diskuterar viktigare spörsmål som Pernilla Wahlgrens senaste blogg-inlägg.

2. Att ha många bollar i luften!

Du känner igen personen. Det är den som går raska steg med kassar, portföljer, väskor och handsfree i örat påväg någonstans. Personen verkar världsvan och har full kontroll på allt. Personen är stressad och har en miljon saker att göra innan sängdags. Var mötet klockan 4 eller 5? Är den här personen egentligen lycklig med att fylla upp sin tid med så mycket som möjligt eller är det bara en verklighetsflykt från den gråa tristessen? Har personen ett krävande jobb som gör att den måste göra alla dom här sakerna? Kanske en familj hemma som tar upp mycket tid? I vilket fall som helst - när vi är upptagna med olika spörsmål så slipper vi lägga ner energi och tankekraft på världen runt om oss utan kan helt och hållet koncentrera oss på det vi är påväg att göra. Många människor, däribland jag, fyller ut vårat liv med att göra sådanna saker. Det finns alldelles för mycket exempel på saker man kan göra för att fördriva tiden så det är ingen idé att ens ta upp, du kan säkert själv komma på ett helt dussin på rak arm direkt.  Borde vi inte istället varva ner och stänga av TV-apparaten, datorn eller annat som tar upp våran tid och sitta och reflektera över livet? Socialisera sig är ett utmärkt exempel som är mycket mer givande förutsatt att man har någon att bolla sina tankegångar med, vill säga. Vill man kan ju ta det ett steg längre och göra något extremt givande för samhället och samla in pengar till fattiga barn världen över eller dylikt. Fyller vi egentligen bara upp hela våra liv med onödiga saker utan större mening? Visst, ni kan tycka att just det ni håller på med är unikt och har betydelse och mening, jag säger inte emot. Jag funderar dock fortfarande på om det finns en större mening än bara lycka och glädje för stunden, någonting som skulle betyda något...




Nu åter tillbaks till Desperate Housewives, undrar hur det ska gå med Toms medelålders-kris? Han måste ju tänka på frugan Lynettes känslor liksom och inte bara göra en massa knasigt strunt!




Vurp

Halloween. Ett kommersiellt amerikansk jippo som letat sig in i var mans stuga här i Svedala vare sig man vill eller inte. Min egen Halloween-helg började i ett rasande tempo redan på fredagen med extrema mängder alkohol och den sedvanliga krogrundan med väl valda medlemmar ur musik-kollektivet The Happy Hippo Family och annat löst folk. Lördagen följde i samma fotspår fast med ytterligare urartning i form av årets, hittills, längsta efterfest. Klockorna stod still medans vi slanade runt och det bjöds på mycket skratt och även en hel del musik och sång (Även whiskeyn korkades upp). Klockan var runt 6-7 på natten till söndag när vi fick ett trevligt besök av Securitas-vakter som tyckte att vi skulle avbryta vårat jippo. Och det gjorde vi ju såklart inte, tvärtomlogiken lever i allra högsta grad kvar i allas våra sinnen. Sammanfattningsvis kan man alltså säga att det var en trevlig Halloween även fast jag personligen inte riktigt begrep vilken dag det egentligen var på. Förövrigt tycker jag att det är rätt larvigt att klä ut sig, vad är syftet liksom?

Måndagen började bra. Vädret var godkännt och det blev cykling till jobbet trots förra veckans regn och snö-debackel. Vad eran käre bloggare inte lade märke till var dock att det var sinnesjukt halt precis vid svängen in till mitt jobb. Omtöcknad i skallen noterade jag inte detta förrens det var försent och jag gjorde 2008 års första vurpa, kanske tillochmed årets vurpa. Matlådorna flög all världens väg och jag likaså. "Fitta..." var det enda jag lyckades harkla ur mig medans jag gled ett par meter. Ingen såg min klumpiga fallteknik så hela slaget var ju inte förlorat, hadde ju bara fattats att någon kört på mig eller min underbara mat som låg över hela vägen (Lådorna höll så det blev inte dubbel-otur). Fick ett sår precis på fotknölen som en påminnelse att jag ska ta det försiktigt hädanefter vilket jag absolut inte tänker göra, tid är pengar som ni alla vet. Bilder på dagens matlagning kommer upp inom kort, det är en återkommande rätt som tillagas väldigt ofta här i hushållet.

Until next time, tata...




RSS 2.0