Helgens X-Files

Som titeln lyder så är det dags för lite konstruktivitet i form av bilder från helgen som jag tog med min super-häftiga mobilkamera. Förutom bilder så ägnar jag även en tanke till min numera trasiga rakapparat (R.I.P.) som fick sätta livet till i torsdags. Vi har gått igenom mycket hon och jag men nu är det slut, handduken är inkastad och en ny talang får köpas in. Tråkigt, ungefär som när ett djur dör om man ska jämföra men det vet jag ju inte eftersom jag aldrig haft ett djur som dött. Men tomheten lär vara likartad enligt säkra kalkyler!



Fredag: Som jag har missat nöjjet att åka tåg. SJ levererade en fet försening så där fick jag sitta och vänta snällt i över 1 timme efter deadline. Värdelöst men väntat, kom till Stockholm till slut iallafall. Här är en bild påvägen hem dagen efter.



En trött men halvlycklig korkkis..




Lördag: Väl hemma blev det dush, rena kläder och sen vidare mot förfest som mynnade ut i bowling på Strike. Resultatet? Tror det gick bra, var inte sämst så mycket vet jag. Snabb visit till O'learys med lite folk från Lillån, efterfesten slutade i Baron Hills och där tog jag dagens sista bild (Se nedan).



Kan det bli festligare? Tveksamt..




Till själarna som orkat scrolla ner ända hit så bör ni begrunda artikeln i länken nedanför. På återseende!

http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=410&dok_id=GX02So622



Salad fingers

För er som missat (Typ Persson) dessa underbara klipp från tuben..






Smärta

Bröst-tatueringen är klar, resultatet kan skådas här nedanför. Det som saknas nu är väl lite kringliggande grejjer så att det sammanförs med armen men det får fixas vid ett senare tillfälle. Nu är det frukost och slan som gäller och sen förhoppningsvis en värd film att titta på till skillnad från igår. Transformers 2 var en riktig soppa på över 2 timmar och min favorit Megan Fox var egentligen filmens enda behållning utöver det visuella som det hadde lagts ner mycket krut på.

På återseende!





Söt visst visst?!




Karma karma

Inlägget igår försvann av diverse anledningar, sjukstuga dag 3 blev en relativt lugn historia utan alltför mycket av varken det ena eller det andra. Besök av en gammal vän runt kvällskvisten, långt samtal som avrundades med god marginal innan midnatt och läggdags. Inga problem med att sova, upp runt 06:00 relativt pigg och påbörjade arbetsdagen med att konstatera att det spöregnade. Snabbt fram med mobilen och ett par sms senare så satt jag i en varm Saab och mös med ett par trevliga prickar.




9 timmar senare så sitter jag här och planerna för kvällen är i full rullning, det lutar åt en lugn städad kväll (Not) med lite sköna människor och diverse tillställningar. Krogen lockar ej, det har spelat ut sitt "spel" för min egen del och speciellt fredagar är inte prime-time för oss 20+ om man ska vara helt ärlig.

Karman ja. Skurit mig 2 gånger idag varav ett av såren blödde rejält så har plåstrat om mig själv och, tro det eller ej, tillochmed fått sympati för min klumpighet! Nu är det dush och siesta som hägrar, återkommer med nyheter senare alternativt imorgon.






Sjuker dag 2

Dålig karma drabbar oss alla emellanåt. Min egen är rekordlåg, troligtvis värre än vad hela landets lågkonjuktur är och för att ytterligare spä på eländet så lyckas jag bli sådär drygt små-sjuk som mest är extremt jobbigt. Sömnsvårigheter, snor och huvudvärk för att nämna lite av eländet sen kan vi mixa ihop det med lite allmänna problem som jag fortfarande brottas med i mitt eget huvud. Skulle bara fattas nu att man lyckades skada sig fysiskt också. Så i min egen självömkan ska jag skriva vad jag hittills gjort idag!



Gick upp runt 10 imorse, inga åtaganden förutom att snyta mig och fixa lite mat. Föga förvånande så ekade kylskåpet rätt tomt men hadde sparat 2 ägg och ett paket med bacon så det blev lite av en lyx-frukost kan man säga!



In progress..




Efter denna lyx så var det dags att agera psykologiskt stöd till en vän som skulle till skatteverket och lämna in ett papper som var 3 månader gammalt, aj. Verkade gå relativt smärtfritt därinne var mestadels slöjbetäckta kvinnor och någon enstaka singelmorsa runt 25-30 vårar så tidsmässigt var det inga problem eftersom det gick snabbt. Vidare till ekershallen för att inhandla föda (Té bland annat, vanilj ftw), notan slutade på 400+ men det var det värt. Köpte kakor för första gången i hela mitt liv, var extrapris 2st. för 28, och dom smakar fanimej helt ok. På agendan nu står det mer serietittande och sen mackor och mer té här i IKEA-stolen. Eftersom jag "tappade" min favorit-tröjja senaste helgen och min orange-randiga är "stulen" så har jag nu endast en enda långärmad tröjja med zip kvar som inte varit med till jobbet (Och med andra ord inte luktar skit) vilket suger men har blivit erbjuden lite inköpshjälp + smakrådshjälp i veckan så måste krya på mig snarast. Kvinnor är ju alltid bra på såntdär med kläder eller hur? *Joking mrs. S*


På återseende!




Ps. Folk har tjatat om inflyttningsfest och ja, den kommer snart lovar Ds.



Sköning

Skönt klipp från tuben!





Nämen!

Efter ett par månaders uppehåll så hittade jag tillbaka hit igen, glädjande för vissa men en skit i rymden för andra som skiter fullständigt i min söta blogg (Dumma och oupplysta människor alltså.) What's the news? Mycket, väldigt mycket. För mycket! Vi kan väl börja med att ta vid där senaste inlägget slutade och det var angående bostadssituationen.



Mycket riktigt så vet redan dom flesta, som har haft turen att lära känna mig, att jag flyttat och huserar numera på väster i Örebro. Här på väster är det, till min stora förvåning, lugnare men ändå ostabilare än det var i centrum. Förklaring? Jag skyller på en viss grad av alkolism som florerar rätt friskt överlag i hela staden men den är mer påtaglig här i krokarna skulle jag ändå kunna säga. Att bo vid en porr-butik är även det lite flummigt, trodde inte ens att sådanna existerade längre men det kanske går bra för "XXX Tutti Frutti Video" borde gå ner och ta mig en titt någondag! Det planeras även lite inköp till lyan, kyl/frys och soffbord ska inskaffas och även köket behöver lite Martin Timell-magi innan jag är helt nöjjd, synd att man är ohändigast i Sverige men jag har lite andra egenskaper som jag tycker är mer värdefulla än snickeri och allmän skitgöra. Tror inte ens jag behöver dra exempel eftersom det är lite väl egocentrerat, det får bli vid ett senare tillfälle.

Nog om detta, jag går vidare till att länka en liten film jag spelat in (Om jag kan få in den här vill säga).



Eftersom jag ej kollat om den fungerar så känns det ovärt att kommentera något mer om det, nu över till lite mer egotrams!



På det personliga planet har det gått lite snöpligt den senaste tiden, mycket drama (Tsch!) och mer lär det väl bli framöver verkar det som. Man ger aldrig upp hoppet dock utan man får se det som lärorika erfarenheter och ta det för vad det är, jag har definitivt "växt" det senaste året på många plan och hoppas kunna fortsätta utvecklas i en positiv riktning framöver. Jag ser fram emot vad nästa vecka har att erbjuda förresten, ska bli mycket underhållande på flera fronter och såklart är det flera faktorer som avgör om det blir bra eller anus. Avslutar med en kort fräckis jag fick höra i slutet av förra veckan och jag skämms fortfarande över att jag skrattade åt den..


"Hellre en liten och rapp än en stor och slapp"



Shit.



RSS 2.0