Slöhet

Jag hadde faktist material till bloggen idag, jag lovar! Tog tillochmed ett kort på en "grejj" som jag skulle klistra in. Eller två grejjer rättare sagt men jag raderade den ena eftersom den var lite, ja, låt oss säga speciell. Det kanske kommer imorrn istället, håll till godo med ett lustigt MSN-meddelande sålänge (Helt taget ur situationen).





Slanig snubbe 85: "Hej hur mår du?"
Galen tös 89: "Hur mår du själv...?





Haha, en helt galet störd replik enligt mig. Jag DSSSade* ganska hårt i fotöljen efteråt. Följdfråga direkt efter en fråga utan att svara på den ursprungliga frågan. 12an går till Mellringe för övrigt, så ni vet.





* En förkortning av ett lud/skratt/läte som låter, både irriterande, och gällt. Perfekt för att störa folk med alltså!



Djupdykning

Vi dyker ner i MSN-arkivet från dagen och hittar bland annat följande smickrande personlighets-beskrivning:

"Jag? Jag är en skenhelig smyg-alkis med taskig kvinnosyn och med en förkärlek för det förbjudna och illegala..."

Även brilljanta tankegångar har florerat, som denna, till exempel:

"...Tror inte det går att baka med margarin. Det innehåller ju något skumt som inte smör har. Fast å andra sidan går det ju att steka grejjer med både smör och margarin..."

Av integritets-skäl så utesluter jag namn och även dom hela konversationerna. Jag har även skrivit om och finslipat citaten så att det skulle bli lite mer blogg-anpassat.




En sneak-peak



Delar av min halvfärdiga sleeve...




Cirkus Swedol

Schysst rubrik? Tveksamt. Ska göra mig "kortfattad" idag och printa ner mitt lilla experiment som jag genomförde igårkväll. Experimentet gick ut på att så fort en tanke dök upp i skallen så skulle jag skriva ner det, oavsett om det var upprepade tankar eller konstiga tankar. 3 nerklottrade papper senare så fick jag ge mig, det blev alldelles för mycket helt enkelt. Så! Här kommer hela listan, ocensurerad och oklippt, enjoy!

* Invit till sex (Borde ju heta inSVART)
* Badbollar och serpentiner gör inte enbart folk som är på stranden glada
* Är 3 dagars skägg-stubbet fortfarande inne eller är det helt ute i kylan?
* Inspirerades Kurt Cobain av norskarnas lusekofter i sitt klädval?
* Går det att ha koftor när man står vid en pir i Kalifornien? Det borde bli för varmt
* Mental Breakdown > Metal Breakdown > Judas Priest?
* Rykten skapas aldrig ur tomma intet däremot kan man lätt göra en höna av en fjäder
* Är Silver egentligen finare än Guld trots prisskillnaden? Jag tycker det
* Halo > Takida, var det tack vare spelet som dom gjorde en låt med det namnet?
* Hur fan uppkommer öronvax? Människan är ett mysterium
* Tummen upp är fortfarande ett sjukt skönt uttryck i varje given situation
* Finns det rutiga soffor?
* Varför har inte alla superhjältar slängkappor med ett emblem? Dom borde ha det
* Corporation > Bomb > Bombman > Megaman > Corpses > Cannibal Corpse > Ace Ventura
* Vad menar man egentligen med "mjölktänder"? Det lär ju inte vara mjölk i dom
* Alla har olika skratt, gällt, ljust, mörkt osv. Kul
* Finns kajalpennor i olika färger eller är det exlusivt förunnat till ögonskuggor och nagellack?
* Påverkas synen av vart man har sina puppiller?
* Jag måste lära mig att vifta på öronen!
* Går det att få "arena-ljud" utomhus utan miccar eller är det bara ett knep som dom tillämpar i serier och filmer?
* Är uttrycket "Holy Cow!" relaterat till att kossor är heliga i Indien? Förvånande
* Rätt coolt att vi har bokstäverna Å, Ä och Ö i vårat alfabet
* Går det att komma till en Halloween-fest utklädd till Harry Potter eller räknas inte han som en person man kan klä ut sig till?
* Vore grymt att uppfinna en helt egen dans
* Det är roligt att snurra på saker som tex. toarullar. Nåt från barndomen som sitter kvar?



 

Fascinerande...

För folk som läst mina tidigare inlägg så vet ni säkert mycket väl att jag avskyr tisdagar mest av allt på denna jord (Med reservation för framtida ändringar). Skulle således denna tisdag innebära samma uppbyggnad av hat, raseri och totalt psykbryt? Såhär med facit i hand klockan 21:27 så måste jag säga att det var inte så långt ifrån idag. På det berömda fitthåret, så att säga. Fitthår borde förbjudas förresten, iallafall 80-tals varianten av det. Det existerade säkert groteskare former redan på bronsåldern men eftersom man ska kunna relatera till det så får jag helt enkelt ta 80-talet som ett varnande exempel. Kan egentligen sträcka mig till 60-talet också, kan verkligen tänka mig att det var mycket hippie-stuk nedanför bältet då på både män och kvinnor. Tillbaks till topic!

Sammanfattning av dagen hittills: 2 snooze. 1 för mycket. Ösregn. Blöt. Försenad. Trött. Uttråkad. Hungrig. Pigg. Mätt (Falsk mätthet). Seg. Extremt pissnödig. Lycklig. Kall. Nydushad. Kock. Kladdig. Slanig. 1408. Skrämd. Fascinerad. Skrämd igen. Förbryllad. Skrämd en sista gång. Blogg. Stirr.

Svårt att hänga med? Det klingade så mycket bättre i mitt eget huvud.
 
Vad var det då som var fascinerande? Jo, skräckfilmer, rysare, psykologiska thrillers finner jag extremt fascinerande om dom är välgjorda. Filmerna som faller under någon av dessa kategorier och som dessutom lyckas förmedla just det som dom ursprungligen var till för förmedlar en känsla som inte liknar något annat. Det är svårt att sätta ett finger på vad det är eftersom vi alla reagerar olika men man kan kanske säga att det är motsattsen till att skratta tills man gråter eller att må så bra inombords att man bara vill skrika av glädje och kanske tillochmed göra det där lilla roliga glädje-skuttet (Som alltför få gör nuförtiden). Jag både älskar och hatar att bli skrämd. Att plötsligt rycka till och känna kalla kårar krypa längs ryggraden är obehagligt men samtidigt facinerande just på grund utav själva känslan just under tillfället. Samtidigt hatar jag det ju egentligen, varför utsätta sig för saker som är obehagliga när man lika gärna kan skita i det? Omvänd psykologi eller en form av inre dubbelmoral när den är som mest skruvad kanske...

Jag vill gå på ett skratt-seminarium förresten, det verkar sjukt konstlat. Typ som en sekt.






It's love actually

Ibland får vi människor snilleblixtar, alternativt dumma ideér, som bara måste genomföras till vilket pris som helst. Jag tillhör den senare kategorin fast det brukar oftast bara stanna mellan hjärnbalkarna och inte genomföras. I fredags så dök det med andra ord upp en hel del smattrande bjällror i skallen varav en stannade kvar i minnet. Eller ja, egentligen flera men den här är iallafall mest "blogg-lämpad" DSSS!

Tanken: En gammal tanke som myntats otaliga gånger av oräkneliga personer är den om porr i TV. Det är säkerligen inte bara jag som suttit och kollat på en serie eller film och hoppats att det ska liksom bli lite mer porrfilm när det vankas intimare scener. Från början trodde jag bara dom här tankegångarna var en tidig pubertal struntsak som jag skulle växa ifrån men likförbaskat sitter jag fortfarande och tänker exakt samma sak varje gång det hettar till lite. "Hoppas hon iallafall visar hyllan i Transformers 2..." var det bestående intrycket jag fick av Megan Fox i Transformers. Larvigt och omoget, förvisso, men också sanningen. Måste man stå ut med reklam när man väl ska kolla på TV så tycker jag dom åtminstonde kan ge oss strötittare en liten morot i form av minst en boob-flash per program, tillochmed i familjeprogram som Äntligen Hemma. Och när det kommer till filmer, ja, där borde det stiftas en ny lag som innebär att det måste visas mer av allt. Det är alldelles för få filmer med lite "extremare" inslag som bröst och genitalier. Tror inte jag har sett en snorre på film sen "Sökarna" faktist, bara det är ju katastrof och en rejäl skymf mot oss män! Som att få en rejäl käftsmäll helt enkelt, penisar kan ju också vara vackra eller hur?


Förbryllande tankar när ska ni ta slut? 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10. Godnatt!



Sinnes flashback!

Har återigen fått en lustig flashback från glansdagarna. Det handlar givetvis om att sova skavfötters! En något bortglömd konstform som man talar tyst om hemma i stugorna, det ligger något förbjudet-lömskt-homo-erotiskt över det hela. Det är någonting som dom flesta av oss gjort men inte något man talar öppet om. Och absolut inget man skryter med på det lokala haket direkt.






Fy bövelen

Skjut mig, tisdagar är ju så miserabla att man bara vill sätta sig vid ett vägghörn med kritor och rita runda ringar.

Dagens kvällsmat: Pytt i panna med 2 stekta ägg och ketchup ovanpå.

Dagens fundering: Blir hönor befruktade av tuppar så dom lägger ägg? Jag har alltid fått för mig att hönor och tuppar tillhör däggdjur och däggdjur befruktar väl varandra för att det ska uppstå ett nytt liv? Det låter rimligt annars skulle ju alla kunna köpa sig en egen höna och fixa sina egna ägg och då skulle ju tex. Närke-ägg få kasta in handduken direkt. Och vad gör tuppar för nytta isåfall om dom inte befruktar hönor? Ja, förutom att gala på mornarna då förstås. Och det är ju bara irriterande eftersom man oftast blir sjukligt sur av att bli väckt, speciellt av ett störande ljud. Och vad är det små gula kycklingar växer upp till? Könsfördelningen bör ju vara så att hönor är "kvinnor" och att tuppar är "män". Men hur ser man då könet på en kyckling? Många frågor, få svar!

Night'o






Glömde en sak...

Bananer, en sjukt porrig frukt!


Blow

Kollade nyss på den, riktigt bra film. Har Mr. Johnny Depp varit med i en riktigt dålig film egentligen? Jag kommer inte på en enda faktist fast jag har å andra sidan inte sett alla heller.


Dagen:


Började med att bli väckt natten till idag klockan 02:17 av en viss person som ringde, mindre kul att bli väckt mitt i alfa-sömnen och det kan vara den enda gången som jag kan bli riktigt sur och bröla som en yrvaken björn. Jag väckte inte någon som tur var. Cykling till jobbet runt 06:30, hadde glömt vart jag ställt den i helgen men som tur var så väcktes närminnet till liv och jag hittade den relativt snabbt. Inte så kallt imorse, soft. Hadde på mig mössa för första gången i år med, den var lite väl liten men den gröna färgen var schysst iallafall. På jobbet inträffade inget av vikt, det var samma gamla lunk som vanligt. Strösnack, kaffe och huvudbry över alla prylar. Lustig grejj vid hemgången då en av flickorna lyckades välta 3 cyklar på raken, kul tyckte jag och småfnittrade. Hemma runt 16:00, dush, TV, film, mackor. Och nu sitter jag här. Jag gillar mina slanar-brallor, kan vara ett av mina bästa köp i år. Inget gitarr-klinkande eller Miss Li från min roomie, skönt. Måndagar är egentligen inte så giftiga, tisdagar är bra mycket värre. Är sjukt sugen på kaffe. En välrullad cigg skulle vara gott med. Har ont i magen av ciabatta-mackorna jag åt, mindre kul. Det kanske är nåt fel på salamin jag köpte igår?


Sköna länkar, ej PK

Gick idag och funderade på vad man egentligen får skämta om och vad man inte får skämta om. Enligt mig så ska det väl egentligen inte finnas några gränser men vissa händelser och situationer är kanske inte dom allra bästa att varken skämta om eller försöka göra sig rolig på. Något som definitivt känns så fruktansvärt elakt är Engla-fallet och Bobby-fallet här i Sverige. Efter lite research så hittade jag en sida med diverse olämpliga skämt och jag tyckte att en del av dom var väldigt lustiga om man bortser från vad fallena egentligen handlar om och bara ser det ur ett objektivt humor-perspektiv. Jag kanske är helt sjuk i huvudet som tycker det men vad ska man göra åt saken? Här är länken och loggan från hemsidan jag hittade, tryck på bilden...



Ytterligare en sak man egentligen inte bör skämta om togs upp här men moderatorn skrotade tråden relativt snabbt. Ni bör kunna avgöra vad det handlar om när ni ser länktexten. Och med allt det här sagt önskar jag alla GOD NATT!


Emo-Söndag

Det finns bara en dag på veckan som det är legitimt att vara emo och det är söndagar. Misären och tristhetens högtid. Vad har helgen bjudit på för skandaler då? I min värld, ingenting faktist.  Inget som är värt att printa ner här iallafall.

Eftersom jag har fått mig en ny rumskamrat att leka med så har vi tagit det rätt piano än sålänge och mestadels degat runt. Men var så säkra, en och annan skandal lär det bli!


Lördagskvällen spenderades i soffan med en riktig klassiker på DVD och självklart lite snuskigt billigt vin i glaset bredvid. Jag talar givetvis om kult-klassikern "Sökarna", troligtvis en av Sveriges bästa filmer genom tiderna om inte den bästa!


En av scenerna som för alltid etsat sig fast på näthinnan är såklart denna:




"Han eee luuugn!"



Expedition Robinson 2009

Som rubriken lyder så har eran käre bloggare skickat in en ansökan till den nya säsongen av Robinson på TV4 som ska starta i vår. En hel del klyshor inkluderades i ansökningsformuläret som tog mindre än ett snabbt samlag att genomföra, jag blev relativt nöjd och jag hoppas lite smått att dom tar en extra kik på min ansökan. Tanken är ju berusande att vara utan varken snus, cigg, alkohol, toalett, vänner, god mat och rakapparaten i flera månader bara för att byta ut det mot sol, skumma människor, snuskiga djur, äcklig djungelmat och allmän misär. Lite som en utdragen festival fast utan varken band, tält och konstant fylla. Så håll tummarna, kommer jag med så blir det en hejdundrandes kavalkad av underbar TV-underhållning när den är som bäst!

  

Legender som Kent och Bubba har varit med, är jag rätt man att föra arvet vidare?



Haven't you heard?

Istället för att, i vanlig blogg-anda, tråka ut folk med en massa text om hur rolig föregående helg eller hur sjukt sköna mina mysbrallor är så blir det en liten video idag istället. Förövrigt så finns det ett fåtal ex av bilder från helgen på FEJJAN (Facebook) så det är bara att ta sig en sväng förbi där och kika om inte den här videon duger att kolla på. Iallafall, veckan har som vanligt bjudit på en hel del skratt hittills och jag förväntar mig inget mindre dom resterande dagarna. Jag har redan märkt att det kommer susa iväg med skrivar-fingrarna så jag tar tillbaks mitt tidigare påstående om att det blir lite text. Gotcha!!!111

Helgens kommentarer:

1. Föga förvånande så insisterar fortfarande en del misslyckade låtsas-poliser att leka lite Gestapo när tillfället ges. Här nedan följer min diskussion med en vakt på Satin som var förpassad till insläppet den här lördagen och antingen hadde han ätit något surt eller så var han bara född att hata människor.

Sura vakten på Satin: "Jaha, hur mycket har du druckit ikväll då?"
Jag: "Vin."
Sura vakten på Satin: " Har du tagit eller druckit något annat under kvällen?"
Jag: "Ah, vin."

Jag blev insläppt och kanske är jag lite elak när jag påstår att han var sur. Det känns bättre att skriva sur än tråkig dock därav mitt ordval. Och ja, det var rätt roligt den kvällen. Boosten till Benke som grädden på moset hah.

2. Eftersom att jag fortfarande har svårt att helt släppa tyglarna när det gäller att offentligöra namn på personer det involverar när jag skriver så väljer jag att utesluta vissa personers namn när det gäller något som kanske kan anses vara kränkande eller liknande larvigheter. Därför heter nu personerna i konversationen P och K (Som i PK för er upplysta).

P: "Du är medveten om att du inte har nåra brallor på dig va?"
K: "Vem? Jag?"
P: "Ja. Du..."
K: "Aha men varför har jag inte det?"
P: "Du kanske tog av dig dom eller nåt..."
K: "Ah men varför gjorde jag det?"
P: *suckar bedrövad*


Håller detaljerna mer intakta i hjärnan, det där var bara ett litet utdrag ur den. Hjärnan alltså. Min.

I sann "Du är vad du äter" anda så brukar jag hålla koll på vad jag trycker i mig för mat under veckorna eller jag gör åtminstonde en mental notering av det. Att allt sedan havererar i en kavalkad av skräpmat, alkohol och en massa annat skit under helgerna spelar ju såklart mindre roll sålänge man äter ordentligt under veckorna eller hur? Intalar man sig något tillräckligt mycket så är det ju så. Så fortsätt att intala er saker för det stämmer ju säkert, iallafall enligt er själva.

Dagens matintag: Yoghurt med smak av äpple, kanel & vanilj, kaffe, 3 tortillas med köttfyllning & morötter och salsa, 1/3 paj från gårdagen med vaniljsås, 7 små knäckemackor med smör/ost/salami. Och en jävla massa vatten.

Just ja, videon. Efter att ha sett gårdagens avsnitt av Family Guy så kunde jag inte låta bli att posta orginal-låten... Hysteriskt roligt avsnitt förövrigt... S07E02, tanka bums!




Until next time, tata!



3:e

Efter att ha suttit med en nål i armen, återigen, i över 4 timmar så börjar man fundera på vad man egentligen håller på med? Jag talar naturligtvis inte om en orgie i kanyler med kemiska substanser utan om tatueringar. I vilket fall som helst så togs det en och annan bild idag på min sleeve som kommer dyka upp på NeedleDemons hemsida inom kort, adressen dit är kort och gott: http://www.needledemon.com

Lat som jag är så orkar jag givetvis inte ladda upp egna bilder. Mina kamerahänder är alldelles för skakiga, även i nyktert tillstånd, och jag har funderat ett bra tag på om en släng av Reumatism är på intågande. Man ska dock ta livet med en klackspark och att kunna säga "Grabbar, checka in min reumatism!" är minst lika status-bringande som Lunarstorm PRO var när det begav sig. Glöm aldrig legenderna på Lunarstorm, angrydannemannen någon?

Dagens lunch: Fyra stycken grillade burgare utanför jobbet och en vaniljmunk. Jag spottade ut vaniljen i vaniljmunken eftersom jag tycker det smakar illa, resultatet går att bevittna vid entré-ingången om inte våran utländske städare varit där med sin skurmaskin eller en fågel kommit och kalasat på sörjan.

Dagens fundering: Tjejkompisar. I hornhinnes namn så har jag aldrig riktigt begripigt mig på det. Vad ska vi killar med det till? Är det egentligen inte så att vi hoppas innerst inne på att det är ett potentiellt ligg? Missförstå inte, det är klart att man kan umgås med tjejer/kvinnor/flickor. Finner man inte kvinnan attraktiv, varken utseendemässigt eller personlighetsmässigt, så är det inte "Ligga!" man tänker på och varför skulle man då ens umgås? En snygg tjej är lätt att hitta, det kryllar av dom. Att hitta någon med bra personlighet däremot, lycka till säger jag. Nej, jag köper inte det där med tjejkompisar eller klyshan "Men vi är bara kompisar..."  skiten. Kom inte och påstå att tanken aldrig ens slagit dig hur det vore att bli intim med din supersnygga såkallade "tjejkompis". Om så inte är fallet så är du en skam för det manliga släktet och/eller homosexuell. Du har iallafall en liten släng av homosexualitet. Dessa påståenden är ur singelperspektivet, det är andra regler när det gäller parförhållanden eftersom man då troligtvis inte ser alla attraktiva kvinnor/flickor som ligg-material. Jag utgår från att personer i förhållanden är lyckliga och inte är otrogna eller attraherade av andra människor till den grad att det just kan leda till otrohet.

Vad har man att se fram emot då? Sista tatuerings-tiden den 16:e Oktober, det blir en rejäl Terminator-sittning eftersom jag ska dit hela 2 timmar tidigare än dagens sittning som började klockan 12. Sjukt att...



RSS 2.0